Heerlijke variatietips voor jouw PowerSlim momenten

Je kunt de PowerSlim producten natuurlijk gewoon klaarmaken zoals op de verpakking staat, maar met een beetje fantasie en creativiteit geef je er gewoon een andere draai aan!

De PowerSlim desserts kun je bijvoorbeeld op verschillende manieren bereiden. Met 220 ml water maak je er een lekkere shake van. Meng je het zakje met 120 ml water en zet je het nog ca 15 minuten in de koelkast om op te stijven dan heb je een heerlijke pudding. (ik ben fan van het dessert Karamel toffee ūüėČ ) Wil je er echt een feestje van maken voeg dan een opgeklopt eiwit toe aan je dessert en plaats nog ca 15 minuten in de koelkast om op te stijven…klaar is je heerlijke mousse! ¬†Lastig om het eiwit van de dooier te scheiden?¬†Bekijk hier hoe¬†ik dat doe…geloof me jij kan dat ook!

Weet je dat je de koude dranken van PowerSlim ook kunt gebruiken om waterijsjes mee te maken? Giet de drank in een ijslolly vormpje en vries deze in. Lekker verkoelend in de zomer!

Bestand 03-07-17 15 07 09.jpeg

De romige cappuccino en iced cappuccino worden extra krachtig van smaak door deze in plaats van water met koffie aan te maken.

Maak van de aardappelpuree van PowerSlim lekkere stamppotjes. Bijvoorbeeld boerenkoolstamppot, andijviestamppot of een frisse slastamppot in de zomer. Voor meer volume kun je de aardappelpuree mengen met bloemkoolpuree voordat je er de andere groenten aan toe voegt. Als je nog in fase 1 bezig bent uiteraard wel even op de toegestane hoeveelheden letten!

Eet de pannenkoeken en omeletten van PowerSlim ook eens als wrap. Vul ze met met groenten en eventueel 40-50 gram vlees of vis. Weet je dat ze ook koud erg lekker zijn? Ideaal om mee te nemen als lunch dus!

Bestand 02-04-17 11 01 34

Van de PowerSlim soepen kun je ook saus maken voor over groenten of vlees. Wat dacht je van een lekker biefstukje met champignonsaus? Om de saus te maken gebruik je een half zakje soep en een kwart van de aangegeven hoeveelheid water. Voeg voor een goedgevulde saus nog wat extra champignons toe. Enjoy!

Gebruik groenten die je overhoudt van de recepten om te verwerken in een kop PowerSlim bouillon. Een heerlijke aanvulling op je lunch of als opkikker tussendoor.

Smakelijk!
2017 - bianca 1

PS Heb jij ook een variatie tip met een van de PowerSlim producten, laat het dan vooral even weten!