Flammkuchen met zalm

Ingrediënten

  • 1 PowerSlim wrap
  • 40 g plakjes gerookte zalm
  • 3 zwarte olijven, gehalveerd
  • 1 tomaat, in dunne plakjes
  • 1 el zuivelspread kruiden light
  • 30 g geraspte 30 + kaas
  • 2 tl verse dille, fijn gehakt
  • Paar blaadjes verse basilicum, gescheurd
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180° C. Bestrijk de wrap met de zuivelspread en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel hierover de plakjes zalm, tomaat en de olijven. Bak de flammkuchen circa 8 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi voor serveren met de gehakte dille en de gescheurde blaadjes basilicum.

Dit recept is vanwege de geraspte kaas pas geschikt vanaf fase 2A van het PowerSlim programma, zit je nog in fase 1 dan laat je de kaas gewoon achterwege.
In plaats van zalm kun je natuurlijk ook variëren met tonijn of ham, mogelijkheden genoeg!

Groente tip: Eet er een lekkere salade van tomaatjes, komkommer en ijsbergsla bij.