Koolhydraatarme pizzaatjes van courgette

Leuk zijn ze hè, deze minipizzaatjes?
Behalve koolhydraatarm en erg lekker ook nog eens heel gemakkelijk en snel om te maken. Wat wil een mens nog meer 😉

Verwarm de oven voor op 180°C
Nadat je de courgette gewassen hebt snij je deze in plakken van ongeveer 1 cm dik. Bak de courgetteplakjes ongeveer 1 à 2 minuten aan elke kant in wat olijfolie in een (grill)pan. Snij de mozzarella in hele kleine stukjes.

Bekleed een bakplaat met bakpapier (of gebruik een siliconen bakmat) en leg de plakjes
courgette erop. Kruid met peper en zout. Doe wat pastasaus op de courgette en leg er vervolgens een hoopje mozzarella stukjes bovenop. Bestrooi met wat Italiaanse kruiden en zet de bakplaat een paar minuutjes in de oven.
De pizzaatjes zijn klaar als de mozzarella gesmolten is, en dat gaat heel snel blijf er dus bij!


fingerfood
Meer inspiratie nodig voor kleine borrelhapjes?

DOWNLOAD DAN HIER HET GRATIS E-BOOK MET
13 Koolhydraatarme Fingerfood recepten