Blog Jolanda – Vakantie en genieten van mijn nieuwe ik!

De laatste weken veel feestjes, mooi weer, de BBQ aan en ja…dan laat ik de teugels heus wel even vieren. Maar ik kan me gelukkig steeds goed herpakken. Na een aantal weken is er dus een paar ons erbij, maar ik ben zelf erg tevreden en dat is waar het om gaat.

Ik probeer nu 2 of 3 power slim producten per dag te pakken en de rest zelf samen te stellen. Werkt voor mij super goed. Wat ik ook echt fijn vind is om te wegen om de 4 of 5 weken, dat motiveert me erg goed.

Zo meteen weer een nachtdienst dat blijft toch wel het moeilijkste.  Hoeveel neem ik mee en wat. Maar ook daar kom ik wel doorheen.

Vanaf a.s. maandag heb ik vakantie, ik kijk nu al uit om lekker in de zon te liggen en te genieten van mijn nieuwe ik 😉

Groet, Jolanda

Update:
Zo als je ziet geniet ik met volle teugen van mijn vakantie, het mooie weer en mijn nieuwe bikini!

Jo bikini