Pittige tartaar balletjes

Ingrediënten:
120 g rundertartaar
½ sjalot (fijngesneden),
1 tl bouillonpoeder
1 tl sambal
1 el olijfolie
zout
peper

Aan de slag!
Meng de tartaar met het fijngesneden sjalotje, bouillonpoeder, peper, zout en eventueel sambal. Draai balletjes ter grootte van soepballetjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes circa 5 minuten.

In combinatie met Mexicaanse avocadosalade kun je deze tartaar balletjes prima als maaltijd eten, maar ook als borrelhapje zijn ze ideaal, zet ze dus eens op tafel als je een feestje hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s