Blog Jolanda – Op naar de volgende fase

Een nieuwe fase ingegaan, fase 2A waarbij de koolhydraten weer langzaam worden toegevoegd en ik dus weer een normaal ontbijtje mag! Toen ik startte met het programma heb ik mijn doel op -20kilo gezet. Inmiddels is er 17,3 kilo af en ben ik eigenlijk al zeer tevreden.

Even overleg gehad met Bianca, want ik wil dus het liefst rond dit gewicht blijven. We gaan nu kijken wat fase 2A met mij doet en eventueel wat sneller koolhydraten opbouwen als ik af blijf vallen. Volgende week dus gewoon weer wegen, ben benieuwd wat een nieuwe fase met mijn gewicht doet!

Gisteren meteen andere boodschappen gedaan en vandaag mijn eerste ontbijt gehad. Pfff wat veel, maar toch opgegeten. Volkoren crackers met rookvlees, melk en een appel. Wat is het toch lekker om voor het eerst een stuk fruit te eten.

Gelukkig wordt het ook weer wat beter weer, dus water drinken gaat weer wat makkelijker.
Op naar de zomer in mijn bikini 😉

Groetjes, Jolanda

jo-6