Blog Jolanda – Ik ben 13 jaar jonger geworden 

Wat een geluk, onder de 70 en dat terwijl ik dacht dat ik aangekomen zou zijn.
Maar toch 7 ons kwijt na een enerverende week van ups en downs.
Daardoor niet het hele programma gevolgd zoals het hoort. Vandaag weer herpakken.

De weegschaal meet trouwens niet alleen mijn gewicht, maar ook BMI, vet- vocht-en spierpercentage. Op basis daarvan geeft de weegschaal me ook een leeftijd… Toen ik startte met het PowerSlim programma was die leeftijd 53. Inmiddels is die leeftijd al gezakt naar de 40, dus nog maar 2 jaar van mijn werkelijke leeftijd af 😉 En mijn streefgewicht komt in zicht!

Vandaag ook een keer iets nieuws proberen. PowerSlim Citroen cheesecake met koek kruimels staat nu in de koelkast, dus over 2 uurtjes lekker toetje.Na het bereiden heeft mijn man uit de kom geproefd en vond het erg lekker, dus ik ben benieuwd.

2016-03-03150016.jpg

Groetjes,
Jolanda