Blog Jolanda – Trots op mijn nieuwe ik

Na een week goed opletten toch weer 8 ons afgevallen. Stond nu op 72 kilo…..-13,7 dus, wat een verschil. Ik had ik toen ik begon niet verwacht, dat ik binnen 3 maanden al zo’n mooi lijntje zou krijgen. Trots op mijn nieuwe ik!

Gisteren een heerlijke tomatensaus gemaakt voor over de fusilli of penne, was super lekker, een zelf verzonnen receptje. ( had geen tijd om boodschappen te doen, dus zomaar uit de kast wat in elkaar gemixt)

jo-5

Tomatensaus

1 kleine ui
3 tomaten in blokjes
1/2 blikje tomatenpuree
1 theelepel knoflook
1 theelepel pittige sambal
Halve mok water met tuinkruiden bouillonblokje

Kun je invriezen en 4 keer van eten 😉

Voor het eerst vandaag ook een keer chips mee genomen. En de nieuwe lijnzaadboterhammen sesam. Ga ik lekker in het weekend van genieten. Toch iedere keer wat anders proberen, volop variatie met de Power Slim producten. Dat maakt het lijnen toch ook leuk.

Groetjes
Jolanda