Blog Jolanda – Het gaat met de week makkelijker

Wat gaat het toch super vandaag weer 1,3 kilo eraf. Totaal 13,4 kilo lichter!

Afgelopen week een paar dagen ziek geweest, helaas dus ook een paar eetmomenten gemist. Maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden.  Het gaat met de week makkelijker. Heel erg gewend aan de producten. Sommige zijn wel favoriet, zoals de crunchy kokosrepen, muesli chocolade en de toast.

Afgelopen maandag bloemkoolsoep gemaakt uit het PowerSlim kookboek (zie recept hieronder)
Zelfs mijn man vond het lekker. De volgende keer probeer ik het met ui en knoflook. Hopen dat hij het dan ook lekker vindt.

jo-2

BLOEMKOOLSOEP 4 personen

1 kleine bloemkool (ik gebruikte 550 gram)
1 liter tuinkruidenbouilllon van blokjes
4 plakjes gerookte ham ( ik gebruikte hamblokjes)

Kook de bloemkoolroosjes circa 20 miuten in de bouillon. Bak ondertussen de ham in een droge koekenpan. Pureer de soep met een staafmixer. Doe de soep in een kom en voeg vlak voor het opdienen de ham toe.

Ik vind het ook leuk om van jullie te horen welk recept jullie lekker vinden, misschien kan ik het dan ook een keer maken. Laat je een reactie achter?

Op naar de 15 kilo! 😉
Jolanda