Blog Jolanda – ‘Jo je broek wordt nu echt te groot’

Mijn blog is wat later dan gepland, maar dat komt door de kerststress…. 😉

Gisteren mijn weegmoment gehad, helemaal happy 10,4 kilo kwijt voor de feestdagen!!!
Mijn collega’s roepen al: “Jo je broek wordt nu echt te groot”. Dus misschien dat ik komende week toch maar even 2 broeken ga kopen die me wel passen en vast een maat of twee maten kleiner zijn.

Vanavond komen vrienden bij ons gezellig steengrillen en cadeautjes onder de boom uitpakken. Heb heel slim toastjes bij Bianca mee genomen, dan is de verleiding vast minder groot om los te gaan op het stokbrood. Morgen kerstdiner bij mijn schoonouders, maar daar heeft mijn man al “gezond” eten voor mij besteld. Dus daar maak ik me geen zorgen over.

De komende 2 weken regelmatig op mijn eigen weegschaal staan of ik alles goed onder controle heb en over 2 weekjes weer wegen bij Bianca, ik heb het doel om deze weken toch 1 kilo eraf te krijgen.

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen en een geweldig 2016

jo blog-3