Blog Jolanda – Mijn kerstdoel komt in zicht!

Gisteren mijn weegmomentje weer gehad. Nu in het totaal 9,6 kilo kwijt, helemaal happy met het idee dat ik voor de kerstdagen toch mooi 10 kilo kwijt ben.

Wat ik wel erg lastig vind is dat ik meerdere kerstborrels heb. 2015-12-17134053-1.jpg
Een verjaardag a.s. zondag en dan natuurlijk de aankomende kerstdagen niet te vergeten.

Vandaag lekker salade gemaakt, maar door mijn enorm drukke werkdag geen rustige plek kunnen vinden om te eten. Maar gelukkig had ik me daar op voorbereid en had ik ook een vork in mijn tas gedaan. Dus toen ik vanmiddag vast stond met mijn auto midden in de stad, lekker genoten van mijn “drive” salade.

Nu weer opschieten om naar kerstborrel nummer 2 te gaan, daar gaat mijn goede ritme, maar daar zullen wel meer mensen last van hebben. Hopelijk hebben ze een gezonde cateraar gevonden 😉
Volgende week maak ik een foto hoe ik er tot nu toe uitzie, met 10 kilo minder!

Groetjes
Jolanda