Blog Jolanda – Yesss, weer een doel bereikt…

Mijn 5e weegmoment vandaag, ik had er super veel zin in, want ik voelde dat het goed moest komen deze week….

En ja hoor 2 kilo eraf totaal nu 8,7 kilo kwijt. En in fase 1B beland. Dat wil zeggen dat ik tijdens mijn lunch niet persé een PowerSlim product hoef te gebruiken, maar ook zelf iets mag samenstellen met groenten vlees/vis of ei. Deze week ging het erg goed. Geen nachtdienst gehad dus dat was wel makkelijker.

Afgelopen dinsdag wel erg veel stress gehad. Mijn zoon van 12 had een ongeluk gehad in het zwembad de Tongelreep. Maar toch niet gezondigd door dit stressmoment. Dat was normaal wel anders, dan zocht ik troost in eten. Door deze ervaring weet ik dat ik sterk ben!

blogjoambulance

Vandaag mijn kerstborrel gehad van het werk.
We hadden een BBQ, maar vanmorgen aan Bianca gevraagd, hoe hiermee om te gaan.
Ze hadden kipfilet, salade dus ik heb goed gegeten, maar wel 2 bordjes gehaald. Zit nu propvol. Ben het ook niet gewend om in 1 keer zoveel te eten. Gaan we deze week weer compenseren en ervoor zorgen dat we de 10 kilo halen.
Groetjes Jolanda