Blog Jolanda – Hoera, mijn ring kan weer af!

Na een nachtdienst had ik vandaag om 8.30 uur mijn weegmoment na mijn 4e weekje PowerSlim…

In de auto naar Bianca toe stond ik stil voor het stoplicht, weer mijn ring goed gedaan, want ze zitten nu toch echt los en draaien continue rond. En jawel hoor, na jaren kreeg ik de ring zelfs zo van mijn vinger geschoven. Toch een juichmomentje, je ziet zelfs op de foto dat hij echt een afdruk heeft na gelaten in mijn vinger, de ring zat toch eigenlijk best strak 😉

blogjo-1

Dit was mijn 1e nachtdienst sinds ik gestart ben, maar het ging meteen helemaal mis.
Natuurlijk al vanaf dinsdagochtend vroeg op gestaan, mooi alle producten neergezet voor 2 dagen (12 stuks). Het ging goed totdat ik vannacht in de koeling een heerlijke schaal met brood en zalm zag staan op mijn werk. Dus gezwicht voor een stuk, zag er ook heerlijk uit…nadat ik het opgegeten had dacht ik meteen stom stom stom, had mijn eigen eten bij me en tòch gevallen voor dat brood.  Misschien wel herkenbaar, iets wat niet mag wil je dan enorm graag, maar wat levert het me op?
Op de weegschaal vanochtend dus maar 3 ons kwijt. Wel meteen met Bianca over mijn brood met zalm gehad en over de nachtdienst, volgens haar allemaal redenen waarom het resultaat nu dus minder kan zijn. Door het brood is mijn lichaam waarschijnlijk uit de vetverbranding gegaan en dit zie je helaas meteen terug aan het resultaat op de weegschaal, maar komt als ik de draad oppak volgens Bianca volgende week allemaal goed! Echt super, ze legt alles nog een keer uit, denkt mee over hoe dit resultaat zo kon zijn en voel me na het meten van mijn omvang weer helemaal super. Bijna overal 4 tot 5 cm eraf. En tot nu toe 6,7 kilo afgevallen, voel me geweldig.
Vanmiddag om 15.00 uur opgestaan en weer vol goede moed, met een beter resultaat de nieuwe week tegemoet. Dank je wel Bianca voor je vertrouwen en super steun, dat doet me echt goed en geeft me opnieuw positieve energie.

Groetjes
Jolanda