Blog Jolanda – Ik begin het echt al te merken aan de riem in mijn broek, de gaatjes zijn op!

Deze week een echte beproeving gehad. Zoals ik al zei de vorige keer, een verjaardag met PowerSlim…

Ging best goed, gebak was geen probleem, lekkernijen op tafel niet naar gekeken want ik had mijn eigen PowerSlim koekjes bij me… 5 minuten in de oven en heerlijk genoten! Daarna het friet moment, was toch best lastig, zitten ze met 7 mensen om je heen friet en snacks te eten. Maar toch aan het einde van de avond trots naar huis gegaan. Helemaal niks gepakt. En de verjaardag was net zo leuk als anders.

De volgende dag at mijn gezin pizza, mmmm…wat rook dat lekker, maar nee ik eet mijn eigen eten. En de daarop volgende dag, worden we gevraagd of we mee chinees gaan eten. Pfff dat was teveel, maar gelukkig zei mijn man “nee we maken zelf iets, ons Jo is aan het lijnen”, fijn zo’n man die me steunt!

Uiteindelijk vandaag gewogen en beloond met het feit dat ik 1,4 kilo lichter ben geworden. Dit terwijl ik mopperend binnen kwam en voor mijn gevoel geen gewicht kwijt zou zijn en misschien wel dik werd van de lucht van al dat eten van afgelopen weekend. Maar toch in het totaal nu 6,4 kilo eraf, hopen dat ik volgende keer de 8 kilo haal.

Ik begin het echt al zelf te merken aan de riem in mijn broek, de gaatjes zijn op. Binnenkort even een paar bijmaken.

Vandaag heerlijk Spaghetti Bolognese gemaakt met 50 gram tartaar, 4 champignons met salade en tomaat. Heerlijk smaakte het.

blogjo

Deze week weer een verjaardag, maar nu weet ik al van mezelf dat ik het kan. Wat ik wel heb geleerd, neem je eigen theezakjes mee, want niet iedereen heeft de juiste theezakjes in huis. Ik mag in deze fase namelijk alleen zwarte, witte, groene en rooibosthee (en dus geen ‘smaakjesthee’) en dan zit je al snel aan het water. Vooral nu in de koudere tijd, warmt thee me lekker op en gaat makkelijker dan alleen maar koud water.
Van Bianca lekkere PowerSlim pepernoten meegekregen met een rijm voor sinterklaas, ik laat ze nog even in de kast liggen, des te lekkerder zijn ze straks. 😉

Jolanda