Blog Jolanda: Mijn 1e weegmoment, ik ben super trots op mezelf!

Ik heb Bianca leren kennen als mijn nagelstyliste. Al langere tijd informeer ik naar de producten en resultaten van de PowerSlimmers. ( trok erg mijn interesse ) Wist dat ik zelf ook weer teveel was aangekomen maar had wel een aanloop nodig om te gaan lijnen. Ben al vaker afgevallen, met Weight Watchers, pillen uit België enz. Door het enthousiasme van 2 collega’s die onlangs ook met PowerSlim gestart zijn en doordat ik zag hoe goed het werkte, wilde ik dit ook gaan doen. Op 2 november ben ik gestart…

Hoe het ging? Behoorlijk wennen in het begin! In het startpakket zaten veel verschillende producten, heb sommige als lekker ervaren, maar er zaten ook dingen tussen die ik minder lekker vond. Vond het wel fijn dat je door het startpakket, veel verschillende dingen kunt proeven. En dan ook weet wat je wel lekker vindt.

Hoe start mijn dag? Ik leg iedere ochtend 6 producten klaar voor de hele dag. Zo weet ik precies wat ik die dag ga eten. De ene dag gebruik ik 6 producten, de andere dag kook ik zelf mijn diner, dus gebruik ik 5 PS producten.

Afgelopen zondag heerlijk garnalen gegeten, met salade en PS noodles. Wel wennen hoor afgewogen (maar 6) garnalen eten, maar het was niet minder lekker. Heb ook de dressing van PS en die smaakt heerlijk over de salade. Door mijn wisselende werktijden zowel overdag als ’s nachts, werkt het voor mij goed om alles van te voren te plannen.

Moet af en toe wel lachen als ik in mijn auto zit, met mijn shake beker in de houder, voor het stoplicht vullen met de juiste hoeveelheid water. Bij het volgende stoplicht zakje erin en schudden maar. Beetje creatief, maar omdat ik veel onderweg ben en in de auto zit, word ik erg creatief met mijn eten bereiden. Af en toe even appen met Bianca om toch nog even te checken of ik iets wel mag eten of niet. Ze helpt me super en reageert meteen.

Vandaag mijn 1e weegmoment gehad en ja hoor 3,1 kilo eraf, ik ben super trots op mezelf.
Meteen veel spullen meegenomen die ik lekker vond, de flensjes zijn helemaal super! Dus die heb ik meteen gemaakt als beloning voor mijn goede resultaat 😉
Ik heb er deze week weer zin in…

Jolanda
Lees ook de rest van mijn Blogjolandablogvoor-zij-1