Blog Jolanda – Even voorstellen…

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jolanda Verbeek-Nendels, ik ben getrouwd en heb een zoon van 12 jaar.

Ik ben werkzaam bij een uitvaartonderneming. Op 2 november ben ik gestart met het PowerSlim programma en vind het leuk om mijn ervaringen tijdens het afslanken met jullie te delen. Mijn doel is 15 tot 20 kilo afvallen en komende zomer in mijn bikini op het strand te kunnen rennen.

Jolanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s